Skip to main content
LF_Klassjoggen

Välkommen till Klassjoggen Vänersborg!

Häng på och avsluta läsåret tillsammans med glädje!

Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Sanden i Vänersborg. Samtliga elever i årskurserna 4-9 är välkomna att delta. Eleverna i årskurs F-3 kommer att få chansen att springa på respektive skola.

När?

Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln den 5 juni 2024. Loppet startar kl 9:30. Samling nere på området 30 minuter innan respektive start.

Var?

Loppets start och mål är på Sanden i Vänersborg.

Hur?

Alla elever i årskurserna 4-9 kan vara med. Loppet är 2 km och startar på Sanden och vidare via Vänersborgs gågatan och tillbaka till Sanden. F-3 springer på respektive skola och har möjligheten att ladda ner officiella nummerlappar HÄR.

Information

Eleverna kommer som vanligt till skolan den 5 juni. Dagen kommer alltså att starta på skolan. Skolan ser till att barnen kommer ner till torget och åter till skolan.

På Sanden kommer det att finnas funktionärer som delar ut västar till respektive klass. Varje årskurs kommer att ha en särskild färg.

Veckan innan loppet kommer varje skola förses med ytterligare detaljerad information.

Runt banan kommer det att finnas funktionärer för att visa vägen och stänga eventuella vägar/krossningar. Cyklar kommer att kunna parkeras runt om torget vid cykelställen.

Det kommer att finnas ett sjukvårdstält i nära anslutning till starten.

Klassjoggen på skolan?

Vi har skapat nummerlappar som ni gärna får skriva ut och använda när ni genomför Klassjoggen på skolan, det ger lite extra feeling! Tryck på knappen nedan så laddar du ner nummerlappen.

Nummerlapp

Starttider

Klassjoggen – onsdag 5 juni 2024

9:30

Start årskurs 4

9:50

Start årskurs 5

10:10

Start årskurs 6

10:30

Start årskurs 7

10:50

Start årskurs 8

11:10

Start årskurs 9

Klassjoggen presenteras av

Klassjoggen Vänersborg lokala partners

Klassjoggen Vänersborg arrangeras av