Skip to main content
LF_Klassjoggen

Välkommen till Klassjoggen Trollhättan!

Häng på och avsluta läsåret tillsammans med glädje!

Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Folkets Park i Trollhättan. Samtliga elever i årskurserna 4-9 är välkomna att delta. Eleverna i årskurs F-3 kommer att få chansen att springa på respektive skola.

När?

Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln den 29 maj 2024. Loppet startar kl 9:30. Samling på området 30 minuter innan respektive start.

Var?

Loppets start och mål är på Folkets Park i Trollhättan

Hur?

Alla elever i årskurserna 4-9 kan vara med. Loppet är ca 2,4 km och startar på på Folkets Park. På kartan nedan ser du hela banan. F-3 springer på respektive skola och har möjligheten att ladda ner officiella nummerlappar HÄR.

Information

Eleverna kommer som vanligt till skolan den 29 maj. Dagen kommer alltså att starta på skolan. Skolan ser till att barnen kommer ner till Folkets Park och åter till skolan.

På Folkets Park kommer det att finnas funktionärer som delar ut västar till respektive klass. Varje årskurs kommer att ha en särskild färg.

Veckan innan loppet kommer varje skola förses med ytterligare detaljerad information.

Cyklar kommer att kunna parkeras runt om Folkets Park vid cykelställen. Det kommer att finnas ett sjukvårdstält i nära anslutning till starten. Ett stor antal funktionär kommer att finas längs med bana för att stänga vägar och visa rätt väg.

Vid eventuella frågor kontakta Johanna Sjöstad – johanna@alliansloppet.se

Klassjoggen på skolan?

Vi har skapat nummerlappar som ni gärna får skriva ut och använda när ni genomför Klassjoggen på skolan, det ger lite extra feeling! Tryck på knappen nedan så laddar du ner nummerlappen.

Nummerlapp

Starttider

Klassjoggen onsdag 29 maj 2024.

09:30

Start årskurs 4

09:50

Start årskurs 5

10:10

Start årskurs 6

10:30

Start årskurs 7

10:50

Start årskurs 8

11:10

Start årskurs 9

Klassjoggen presenteras av

Klassjoggen Trollhättan lokala partners

Klassjoggen Trollhättan arrangeras av