Skip to main content

Häng på och kicka igång det nya läsåret tillsammans!

Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Torget i Trollhättan. Samtliga elever i årskurserna 4-9 är välkomna att delta. Eleverna i årskurs F-3 kommer att få chansen att springa på respektive skola.

När?

Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln den 7 september 2022. Loppet startar kl 9:30. Samling nere på området 20 minuter innan respektive start.

Var?

Loppets start och mål är på Torget i Trollhättan

Hur?

Alla elever i årskurserna 4-9 kan vara med. Loppet är 2,4 km och startar på torget, över klaffbron, vidare mot Spikön, över tågbron och till sist tillbaka mot torget genom gågatan. F-3 springer på respektive skola.

Information

Eleverna kommer som vanligt till skolan den 7 September. Dagen kommer alltså att starta på skolan. Skolan ser till att barnen kommer ner till torget och åter till skolan.

Paket med tröjor kommer att skickas till respektive klass veckan innan. Varje årskurs kommer att ha en egen färg.  Varje ”klasspåse” med tröjor kommer att innehålla 2 st. ”lärartröjor”.

Varje lärare kommer att få fylla i en mall där man anger hur många tröjor och i vilken storlek man behöver. Detta kommer att skickas till lärarna under maj månad.

Veckan innan loppet kommer varje skola förses med ytterligare detaljerad information.

Runt banan kommer det att finnas funktionärer samt att det kommer att vara en räddningsbåt placerad i kanalen. Cyklar kommer att kunna parkeras runt om torget vid cykelställen.

Det kommer att finnas ett sjukvårdstält i nära anslutning till starten.

Vid eventuella frågor kontakta Natalie Birnbach – 072-540 35 22.

Starttider

Klassjoggen onsdag 7 September 2022.

09:30

Start årskurs 4
Färg tröja: Rosa

09:50

Start årskurs 5
Färg tröja: Röd

10:10

Start årskurs 6
Färg tröja: Blå

10:30

Start årskurs 7
Färg tröja: Gul

10:50

Start årskurs 8
Färg tröja: Orange

11:10

Start årskurs 9
Färg tröja: Grön
Klassjoggen presenteras av