Skip to main content

Välkommen till Klassjoggen Trollhättan!

Häng på och kicka igång det nya läsåret tillsammans!

Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Torget i Trollhättan. Samtliga elever i årskurserna 4-9 är välkomna att delta. Eleverna i årskurs F-3 kommer att få chansen att springa på respektive skola.

När?

Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln den 7 september 2023. Loppet startar kl 9:30. Samling nere på området 20 minuter innan respektive start.

Var?

Loppets start och mål är på Torget i Trollhättan

Hur?

Alla elever i årskurserna 4-9 kan vara med. Loppet är 2,4 km och startar på torget, över klaffbron, vidare mot Spikön, över tågbron och till sist tillbaka mot torget genom gågatan. F-3 springer på respektive skola.

Information

Eleverna kommer som vanligt till skolan den 7 September. Dagen kommer alltså att starta på skolan. Skolan ser till att barnen kommer ner till torget och åter till skolan.

Paket med tröjor kommer att skickas till respektive klass veckan innan. Varje årskurs kommer att ha en egen färg.  Varje ”klasspåse” med tröjor kommer att innehålla 2 st. ”lärartröjor”.

Veckan innan loppet kommer varje skola förses med ytterligare detaljerad information.

Cyklar kommer att kunna parkeras runt om torget vid cykelställen.Det kommer att finnas ett sjukvårdstält i nära anslutning till starten. Ett stor antal funktionär kommer att finas längs med bana för att stänga vägar och visa rätt väg.

Vid eventuella frågor kontakta Johanna Sjöstad – johanna@alliansloppet.se

Starttider

Klassjoggen torsdag 7 September 2023.

09:30

Start årskurs 4

09:50

Start årskurs 5

10:10

Start årskurs 6

10:30

Start årskurs 7

10:50

Start årskurs 8

11:10

Start årskurs 9

Klassjoggen Trollhättan presenteras av

Klassjoggen Trollhättan arrangeras av