Klassjoggen
Välkommen till Klassjoggen onsdagen den 21 augusti 2019!

Häng på och kicka igång det nya läsåret tillsammans!

Mandan deutscher mann sucht polnische frau Klassjoggen kan bli en av årets roligaste aktiviteter där barn träffar barn från andra skolor. Föräldrar och syskon är så klart välkomna att titta och heja på. Eventet kommer att gå av stapeln på Torget i Trollhättan. Samtliga elever i årskurserna 4-9 är välkomna att delta. Eleverna i årskurs F-3 kommer att få chansen att springa på respektive skola.

När?

Carazinho riverwind Denna utmärkta aktivitet för att skapa teamkänsla går av stapeln den 21 augusti 2019. Loppet startar kl 13:00. Samling nere på området 20 minuter innan respektive start.

Var?

coolly buy azithromycin cvs Loppets start och mål är på Drottningtorget i Trollhättan.

Hur?

misoprostol injection price Alla elever i årskurserna 4-9 kan vara med. Loppet är 2,4 km och startar på Torget och vidare över Spikön, tågbron, via allén på Kungsgatan och tillbaka till torget. F-3 springer på respektive skola.

Information

https://thegraphiccompany.com/21-cat/casino_19.html Eleverna kommer som vanligt till skolan den 21 augusti. Dagen kommer alltså att starta på skolan. Skolan ser till att barnen kommer ner till torget och åter till skolan.

http://neelpreet.com/31983-amoxicillin-clavulanate-goodrx-9515/ Paket med tröjor kommer att skickas till respektive klass veckan innan. Varje årskurs kommer att ha en egen färg. ”Igenkänningsutstyrsel” kommer att ligga med i detta paket (armband eller liknande för exempelvis årskurs 4). Varje ”klasspåse” med tröjor kommer att innehålla 2 st. ”lärartröjor”.

Varje lärare kommer att få fylla i en mall där man anger hur många tröjor och i vilken storlek man behöver. Detta kommer att skickas till lärarna under maj månad.

Veckan innan loppet kommer varje skola förses med ytterligare detaljerad information vad gäller busstider m.m.

Runt banan kommer det att finnas funktionärer samt att det kommer att vara en räddningsbåt placerad i kanalen. Cyklar kommer att kunna parkeras antingen på Dahlöfs Mosse eller Högskolan.

Det kommer att finnas ett sjukvårdstält i nära anslutning till starten.

Vid eventuella frågor kontakta  seaman actoplus met tab xr Magnus Eriksson – 0722-30 96 36.

Starttider

Klassjoggen onsdag 21 augusti 2019

13:00

Start årskurs 4

13:20

Start årskurs 5

13:40

Start årskurs 6

14:00

Start årskurs 7

14:20

Start årskurs 8

14:40

Start årskurs 9

Goodie bag

Varje elev får en goodie bag med sig hem!
Klassjoggen presenteras av
Klassjoggen presenteras av Premier